Wednesday, December 28, 2011

(Blog Cool Giler)#2 tiba-tiba jam 6 petang

Blog Cool Giler hari ini jatuh kepada Dari Pagi tadi@tiba-tiba jam 6 petang.
Link bagi dia punya blog adalah (klik sini)
Screenshoot Blog tiba-tiba jam 6 petang
1. Nama pemilik blog ini adalah Tiba-tiba jam 6 petang.(betul kai tu)hahaha.
2. Blog ni sentiasa update, jadi tidak boring kalau baca
3. Blog ni cool sebab ada tu SOMBOY. Tapi Mr Kool tidak faham pula. apa maksud tu somboy??Pemilik blog sila terangkan kepada pengikut-pengikut blog anda.hehe
4. Dia adalah antara orang pertama yang support Mr Kool punya blog jadi Mr Kool mau cakap tq.
5. Kalau macam bosan ka datang blog dia saja.macam-macam ada
6. Video yang cool ada, gambar yang bikin saspen pun ada. jangan kamu tekejut la kalau pegi blog dia
~~selamat tahun baru~

2 comments:

Dari Tadi Pagi said...

wah..terima kasih banyak2 bos. 1st time ni blog kena review. hehe :D
oh ya, somboy pasal somboy, boleh baca di sini tiba2jam6petang.blogspot.com/2011/11/saja2-apa-itu-somboy.html

sekali lagi thanks, wasaber! :)

Mr Kool said...

oooh....baru saya tahu..handsome boy=somboy pula~~haha.singkatan pula kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews